58 White St., New York 2
Beba Cosmetic

Balsam Hidratues After Shave

Balsam Hidratues Pas Rrojes

Locion antiseptik për kujdesin natyral të lëkurës pas rrojes. Një produkt i ri që përmban përbërës natyralë, i pasuruar me ekstrakt propolis dhe vitaminë E nga mikrobet e grurit. Balsami Laurier After Shave i jep lëkurës suaj freski dhe butësi.

Përbërësit: Vitamine E dhe ekstrakt Propolis.

Sasia: 150ml