Pudër mentolat

PUDER MENTOLAT

Pudra Mentolat ndihmon ne freskimin e lekures se trupit. Pudra perthith butesisht lageshtiren e
tepert mbi lekure, duke parandaluar skuqjen. Eshte e provuar klinikisht dhe permban nje arome
te lehte freskuese menteje.
Gjithashtu gjen perdorim edhe ne fusha te tjera si ne mjekimin e Variceles (Lise se dhenve) tek
femijet dhe te rriturit. Pudrosen lehtë vezikulat me pudër mentolat e cila ndihmon ne pertharjen e
vezikulave, dezinfektimin e tyre dhe freskimin e lekures.

SKU: REF. LA-533 Categories: ,