58 White St., New York 2
Beba Cosmetic

Krem Bebe

Krem Bebe

Përbërësit: Aqua, petroleum, zinc oxide, mineral oil, lanolin, glyceryl stearate, steareth-25 ceteth-20, microcristalline wax, propylene glycol, dicaprilate dicaprate, glycerin, sorbitol, dimethicone, boric acid, cetearyl alcohol, olea europa extr, lavanda + camomilla + vitamin A+D+E

Përdorimi: Përhapet lehtë mbi lëkurë, e zbut dhe qetëson atë.

Sasia: 65gr