58 White St., New York 2
Beba Cosmetic

Krem Mbrojtës nga Dielli per Femije

Krem Mbrojtës nga Dielli për Fëmijë

BIMBI mbron lëkurën delikate të fëmijëve nga skuqja dhe irritimi. Përbërja speciale e kremit lejon qëndrimet e zgjatura gjatë lojrave në ujë.

Përdorimi: Aplikohet 10-15 min para daljes në diell, përsëritet disa herë gjatë qëndrimit në diell, evitohen orët më të nxehta.

Sasia: 250ml