58 White St., New York 2
Beba Cosmetic

Krem Mbrojtes nga Dielli SPF10

Krem Mbrojtës nga Dielli SPF10

Eshtë një krem me filtra UVA/UVB që siguron një mbrojtje të shpejtë dhe të sigurt nga djegia e diellit. Gjithashtu siguron nxirje të shpejtë. Vitamina E mbron lekurën nga plakja e herëshme dhe efektet dëmtuese të diellit, të erës dhe të ujit.

Përdorimi: Lyhet trupi para ekspozimit në diell, ripërdoret në intervale kohe të barabarta.

Sasia: 250ml