58 White St., New York 2
Beba Cosmetic

Krem Mbrojtes nga Dielli SPF10

Krem Mbrojtës nga Dielli SPF10

Mundëson nxirjen uniformë të lëkurës dhe e mbron ate nga plakja e parakoheshme me anë të filtrave dhe vitaminave që përmban.

Përdorimi: Aplikohet disa herë gjatë qëndrimit në diell. Tundeni mirë përpara përdorimit.

Sasia: 150ml