58 White St., New York 2
Beba Cosmetic

Krem Mbrojtes nga Dielli SPF15

Krem Mbrojtës nga Dielli SPF15

SPF 15 mbron lëkurën nga skuqja dhe irritimi. Përbërja speciale e kremit lejon qëndrimet e zgjatura në diell dhe det.

Përdorimi: Përdoret 5-10 min para daljes në diell dhe përsëritet disa herë nëse nuk evitohen orët më të nxehta të mesditës.

Sasia: 200ml

SPF 15 protects delicate skin, preventing sunburn and irritation. It does not dissolve into water, so you din’t need to reapply.