58 White St., New York 2
Beba Cosmetic

Krem Mbrojtes nga Dielli SPF17

Krem Mbrojtës nga Dielli SPF17

Eshtë një krem me filtra UVA/UVB që siguron një mbrojtje të shpejtë dhe të sigurt nga djegia e diellit, të erës dhe të ujit.

Përdorimi: Lyhet trupi para ekspozimit në diell, ripërdoret në intervale kohe të barabarta.

Sasia: 250ml

TANNIN CREAM SPF17: Its wide UVA/UVB spectrum sun-filter ensres a quick and safe tan protection your skin from sun-burn. Vitamin E protects againist early aging and harmful effects of wind and water Directions: apply at regular intervals.