58 White St., New York 2
Beba Cosmetic

Krem Mbrojtes nga Dielli SPF25

Krem Mbrojtës nga Dielli SPF25

SPF 25 mbron lëkurën nga skuqja dhe irritimi. Përbërja speciale e kremit lejon qëndrimet e zgjatura në diell dhe det.

Përdorimi: Përdoret 5-10 min para daljes në diell dhe përsëritet disa herë nëse nuk evitohen orët më të nxehta të mesditës.

Sasia: 200ml