58 White St., New York 2
Beba Cosmetic

Krem Mbrojtes SPF30

Krem Mbrojtës nga Dielli SPF 30

Formula speciale me filtra UVA-UVB dhe pigmente më efektive mbron lëkuren tuaj nga djegia dhe rrudhja para kohe që shkaktojnë rrezet e diellit. Kremi ju lejon të qëndroni në diell 30 herë më shumë se normalisht pa dëmtime. Kremi rekomandohet si krem dhe për të gjithë ata që ekspozohen në diell.

Sasia: 120ml