58 White St., New York 2
Beba Cosmetic

Krem Mbrojtes nga Dielli SPF45

Krem Mbrojtës nga Dielli SPF 45

Formula speciale me filtra UVA-UVB dhe pigmente më efektive, mbron lëkurën tuaj nga djegia dhe rrudhja para kohe që shkaktojnë rrezet e diellit. Kremi ju lejon të qëndroni në diell 30 herë më shumë se normalisht pa dëmtime. Kremi rekomandohet si krem dhe për të gjithë ata që duan të ekspozohen në diell.

Sasia: 250ml