58 White St., New York 2
Beba Cosmetic

Krem Mbrojtes pas Diellit

Krem Mbrojtës pas Diellit

Ky locion pas diellit ndihmon të vedoset gjendja natyrale e lëkurës, freskon dhe jep lehtësim në rastet e acarimit të lëkurës nga dielli, mbron nga agjentët atmosferik.

Përdorimi: Lëkura lyhet pas daljes në diell në raste irritimesh.

Sasia: 250ml

This aftersun lotion helps restore natural moisture balance of skin, refreshing it and giving instant relief in the event of sunburn, it stop chapping and drying out caused by the sun, wind and salt. USE: Apply after exposition to the sun, it lives your skin soft and smooth