Krem Nate kunder njollave

KREM NATE HEQJE NJOLLASH

Krem Nate Heqje Njollash eshte nje krem hidratues, me nje permbajtje te oksideve qe

ben nje mbulim te njollave te lekures dhe jep nje ngjyre uniforme natyrale te ndritshme te lekures se fytyres. Kremi aplikohet kryesisht ne mbremje per te patur nje lekure me ngjyrim te njetrajtshem dhe nje perthithje e te cilit krijon nje mbrojtje ne mengjesin vijues.

Por gjithashtu mund te perdoret ne cdo kohe qe deshirohet qe lekura te ndjehet e bute, e fresket dhe e bukur.