58 White St., New York 2
Beba Cosmetic

Krem per Duart

Krem për Duart

Krem zbutës për zonën e ndjeshme të duarve tuaja. Përbërësit i japin efekt mbrojtës në lëkurën tuaj dhe e mbajnë atë të butë dhe elastike.

Perberesit: kamomil, vaj ulliri & vitaminë E

Sasia: 100ml