58 White St., New York 2
Beba Cosmetic

Krem Zbardhues

Krem Zbardhues Kundra Njollave

Eshtë një sistem inteligjent përbërës aktivë plotësisht natyralë, i dedikuar për zbardhimin e lëkurës dhe zbutjen e hiperpigmentimeve. Për rezultate të mira, një trajtim minimalisht 20 ditor është i nevojshëm, rekomandohet një periudhë më e gjatë. Përdoreni dy herë në ditë në fytyrë dhe në zonat me njolla në dorë ose kudo tjeter.

Përbërësit aktiv: acid kojik, A.C. acid laktik, ekstrakt jamballi, Transkutol-10%.

Sasia: 50ml