Latte Solare

Latte Solare eshte nje locion per trupin me filtra mbrojtese, Si locion ka nje efekt te shkelqyer hidratues ,
ndersa prezenca e filtrave mbrojese lejon qendrimin nen rrezet e ngrohta te diellit pa lejuar djegien apo
plakjen e lekures nga rrezet e demshme te diellit, por duke pritur nje ngjyrim te kendshem te lekures se
trupit. Aplikohet shume mire ne saje te sprucimit dhe perhapjes se lehte. Duhet te riaplikohet cdo dy ore
gjate ekspozimit ne diell.