Locion Milenium

MILENIUM eshte nje locion pas rroje i pasur me zbutes natyral per rigjenerimin
dhe mbajtjen e lekures te bute, me veti antiseptike dezinfektuese, freskuese dhe
aromatizues te kendshem per lekuren e fytyres tek meshkujt.

Category: