Locion Neutral

AFTERSHAVE NEUTRAL

NEUTRAL eshte nje locion pas rroje i pasur me zbutes natyral per rigjenerimin dhe mbajtjen e lekures te bute, me veti antiseptike dezinfektuese, freskuese dhe aromatizues te kendshem per lekuren e fytyres tek meshkujt.

Category: