Man Only

MAN ONLY eshte nje xhel pas rroje i pasur me Vitamine E dhe zbutes natyral per rigjenerimin dhe mbajtjen e lekures te bute, me veti antiseptike dezinfektuese, freskuese dhe aromatizues te kendshem per lekuren e fytyres tek meshkujt.

Category: