58 White St., New York 2
Beba Cosmetic

Maske per Floket

Maskë për Flokët

Kremi është i pasur me shumë minerale dhe vitamina, si B1, B2, PP dhe E-tokoferol. Gjithashtu kremi përmban Beta-Karroten, një antioksidant që lufton radikalet e lira dhe forcon flokun.

Përdorimi: Vendoseni në floke pasi ti keni larë ato me shampo. Lëreni të veproje për 8-10 min. Shpëlajeni me kujdes.

Sasia: 500ml