Perfect

PERFECT eshte nje krem balsam pas rroje i pasur me Ekstrakt Propolisi dhe Vitamine E.

Ky eshte nje locion me permbajtje perberesish natyrale me veti antiseptike, dezinfektuese, zbutese, freskuese dhe aromatizuese per lekuren e fytyres tek meshkujt.

Category: