Krem Rigjenerues për Flokët

Krem Rigjenerues per Floket

Ky krem është ideal për rigjenerimin e flokëve të thatë dhe të dëmtuar.

Përdorimi: Përdoret pas larjes së flokëve, lihet të reagojë per pesë minuta dhe shpëlahet.

Sasia: 500ml

SKU: REF. LA-531 Categories: , ,