58 White St., New York 2
Beba Cosmetic

Puder per Kembet

Pudër për Kembët

Përbërja anti-bakteriale dhe deodoruese thith djersitjen e tepërt, ndikon duke ndaluar rritjen e baktereve dhe parandalon acarimet e lëkurës dhe krijimin e çarjeve.

Përdorimi: Vendosni pluhur në këmbët e thata pas larjes, si dhe në këpucët tuaja para përdorimit.

Sasia: 100gr