Shampo me Ekstrakt Natyral të Rozmarinës

Shampo me Ekstrakt Natyral të Rozmarinës

Një shampo për të gjitha përdorimet që përmban: vaj rozmarine dhe fitilene, të njohur për aftësitë e tyre.

Zbut flokët.
Acidi i rozmarinës është anti-inflamator dhe antioksidant.
Derivatet esenciale kanë një veprim tonifikues që stimulon rrjedhjen e gjakut.
Ndërsa tonifikon skalpin e flokëve, rozmarina përdoret gjithashtu për kujdesin e flokëve të bardha dhe kundër rënies së flokëve.
Rozmarina është gjithashtu antiseptike dhe shëruese, stimuluese citogjenetike dhe e indeve, të cilat rekomandojnë atë për afeksione të ndryshme të lëkurës.
Sasia: 500ml