Shampo New Fantasy

Shampo New Fantasy

Shampo për flokë të yndyrshëm me ekstrakt hithre. Hithra është e njohur për veprimin e saj stimulues dhe astringent në lëkurën e kokës. Eshtë më e dobishme për trajtimin e flokëve të yndyrshëm, ideal për përdorim të shpeshtë.

Sasia: 250ml