Rruga Aleksander Goga nr 31, Lagja 15, 2001, Durres, AL
Beba Cosmetic

Rreth Nesh

Beba

Beba Cosmetic

është një ndërrmarrje e prodhimeve të produkteve higjeno kozmetike. Ndërmarrja është krijua në Prill 1993 në frymën dhe shpirtin e një sipërmarrje familiare dhe si e tillë zhvillohet dhe sot.

Sot prodhon mbi 50 artikuj të ndryshëm bazuar në ekstrakte natyrore të bimëve mjekësore. Produktet Beba Cosmetic janë të mirënjohura për cilësinë dhe konkurrueshmërinë e tyre në tregun shqiptar dhe në rajon.

Beba Cosmetic është certifikuar me certifikata të cilësie te prodhimit dhe tregetimit te artikujve higjeno kozmetik:

  • NR 953 UNI-EN-ISO-9001: 2000
  • NR 1260/10 UNI-EN-ISO-9001: 2008

Beba Cosmetic

Kompania lider në Shqipëri për prodhimin e produkteve higjeno kozmetike.

Bio

Produkte te bazuara në ekstrakte natyrore të bimëve mjekësore.

Siguri

Jemi te perkushtuar ne prodhimin e produkteve per kujdesin personal.

Cilesi

Produkte të mirënjohura për cilësinë e lartë dhe konkurueshmërinë e tyre.

Garanci

Produktet tona mbulojnë 80% të kërkesave të klienteve në Shqipëri.

Prodhimi i produkteve kozmetike

Që në vitin 1993 “Beba Cosmetic” prodhon artikuj higjeno kozmetik me bazë natyrale.  Lëndët e para merren nga firmat me prestigjoze europiane. Gjithcka realizohet nën një kontroll rigoroz për ruajtjen e cilësisë së produkteve “Beba Cosmetic”.

Fresh Types
Natyral
Oceanic Types

Our team

Mosshead warbonnet queen triggerfish black bass scissor-tail rasbora–great white shark driftfish carpetshark swamp-eel rice eel

Mika Boosters
Product Manager
Huanita Concha
Service Manager
Pier Goodman
Chief Manager
Ellen Johnson
Office Head
Beba Cosmetic

Gjej produktin ideal per ty

“Beba Cosmetic” lider në Shqipëri për prodhimin e produkteve higjeno kozmetike.