Since 1993
Beba Cosmetic

Linja e bebeve

Produktet për bebe prodhohen në fabrikën Beba Cosmetic që prej vitit 1993, ato janë:

      ♦ Baby Cream

         ♦ Baby Powder

            ♦ Baby Shampoo

                ♦ Baby Oil

                    ♦ Baby Sun Care

Since 1993

Beba Cosmetic

Kujdesi ndaj diellit

Linja e mbrojtjes së lëkurës ndaj Diellit ju mundëson një nxirje “inteligjente” duke ruajtur dhe karakteristikat e veçanta të lëkurës tuaj.

Dielli është themeli për një ekuilibër të mirë të shëndetit tonë, por si një paradoks ai mund të kthehet në armikun tonë më të keq, në veçanti në rastin e një ekspozimi të tejzgjatur apo të një mbrojtjeje jo të duhur ndaj tij.

Since 1993

Beba Cosmetic

Linja për meshkuj

Linja e produkteve After Shave për meshkuj.

Klasifikohet si një aromë qelibari e rafinuar, pikante, livando. Ajo u drejtohet burrave modernë që vlerësojnë traditën. Vlerësuar nga brezat e ardhshëm. Aromë origjinale e qëndrueshme për burra të pjekur, freskuese e këndshme. Rekomandohet për në mbrëmje.

Since 1993

Beba Cosmetic

Kujdesi ndaj flokëve

Flokët tona kanë një ndikim të madh në humorin tonë, kështu që ne kemi marrë frymëzim nga natyra për t’ju sjellë shampo, balsam dhe maska vërtet efektive që do të përballojnë çdo dramë që kalojnë flokët tuaja.

Kjo është arsyeja pse ne kemi bërë linja për kujdesin e flokëve për çdo lloj floku, kështu që ju mund të zgjidhni linjën e duhur për ju dhe të vendoseni në një rutinë të thjeshtë dhe efektive.

Since 1993

Beba Cosmetic

Linja e pastrimit

Beba Cosmetic vazhdon të prodhojë produkte pastrimi të cilësisë së lartë për shtëpi, biznese apo hotele. 

♦Dezinfektant

   ♦Larës për pllakat

      ♦Larës për duart

         ♦Larës për enët

Since 1993

Beba Cosmetic

Produkte Hotelerie

 Shampo Hoteli me përbërës profesional për flokë e trup, produkt që siguron larje të mirë dhe lë butësi të flokut e të lëkurës.

Balsam Hoteli për zbutje të flokëve, shkëlqim dhe lehtësi të krehjes së tyre.

Body Lotion – locion kremoz për trupin me vaj bajamesh e vitaminë E për të ushqyer dhe zbutur lëkurën e tharë nga rrezet e diellit.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.

AlbanianEnglish