Shampo Kundër Parazitëve

Shampo Kundër Parazitëve

Eliminon të gjithë parazitët human, vepron me shpejtësi dhe efikasitet. Aplikohet në flokë të lagur derisa përfitojmë një shkumë të mirë e shpëlajmë, e aplikojmë edhe një herë dhe e shpëlajmë mjaft mirë.

Sasia: 220ml

 

 

SKU: REF. LA-551-1 Categories: ,