Shampo me Ekstrakt Natyral të Kamomilit

Shampo me Ekstrakt Natyral të Kamomilit

Vetitë: Ekstraktet e kamomilit ruajnë ngjyrën dhe shkëlqimin e flokëve të imët dhe neutral.

Ideal për përdorim të shpeshtë.

Ky produkt nuk është i testuar te kafshët.

Sasia: 200ml