Rreth nesh

Historia Jone

Beba Cosmetic eshte kompania lider ne Shqiperi e Liçensuar me leje Tipi A per prodhimin e produkteve higjeno-kozmetike.

Ndermarrja eshte krijuar ne Prill te vitit 1993 ne frymen dhe shpirtin e nje sipermarrje familjare dhe si e tille zhvillohet dhe sot.

Sot prodhon 56 artikuj te ndryshem bazuar ne ekstrakte natyrore te bimeve mjeksore.

Produktet beba Cosmetic jane te mirenjohura per cilesine dhe konkurueshmerine e tyre ne tregun shqiptar dhe ne rajon.

Beba Cosmetic eshte çertifikuar me çertifikate cilesie:

NR 953 UNI-EN-ISO-9001:2000

NR 1260/10 UNI-EN-ISO 9001:2008

Gjate procesit te prodhimit ne fabrike

Fabrika Beba Cosmetic ne Durres prej 28 vitesh vazhdon prodhimin e 56 produkteve cdo dite me te njejtin intensitet. 

Stafi eshte shume i pergatitur dhe profesionist, gje e cila reflektrohet qarte ne cilesine e produkteve Beba.

Foto Galeri nga makineritë tona

2000
Vite në treg
0
Produkte
1000
Makineri
0
Klientë

Përshtypjet e klientëve tanë

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.

AlbanianEnglish