Krem Dite Vitaminoz

KREM DITE VITAMINOZ

Krem Dite Vitaminoz, eshte nje krem hidratues me nje permbajtje te
larte te vajit te bajameve dhe vitamines E. Kremi aplikohet kryesisht ne
mengjes per te patur nje lekure te kendshme per te gjithe diten. Por
gjithashtu mund te perdoret ne cdo kohe qe deshirohet qe lekura te
ndjehet e bute, e fresket dhe e bukur.