Rruga Aleksander Goga nr 31, Lagja 15, 2001, Durres, AL

Mirësevini në Beba Cosmetic

Produkte per mbrojtjen nga dielli

Produkte per mbrojtjen e fytyres

Produkte kozmetike per meshkuj

Previous
Next
Beba Cosmetic

Beba Cosmetic

është një ndërrmarrje e prodhimeve të produkteve higjeno kozmetike. Ndërmarrja është krijua në Prill 1993 në frymën dhe shpirtin e një sipërmarrje familiare dhe si e tillë zhvillohet dhe sot.

Sot prodhon mbi 50 artikuj të ndryshëm bazuar në ekstrakte natyrore të bimëve mjekësore. Produktet Beba Cosmetic janë të mirënjohura për cilësinë dhe konkurrueshmërinë e tyre në tregun shqiptar dhe në rajon.

0
Vite ne treg
5000
Kliente
20
Produkte
Care

Beba CosmeticProduktet Tona

Produkte Higjeno Kozmetike Bazuar në Ekstrakte Natyrore të Bimëve Mjekësore

Bukuri Natyrale

Perberes Natyral

Hypoallergenic 100%

100% Organike

Nail polish

MAKE UP ACCESSORIES

Dogteeth tetra coley Ragfish yellow-and-black triplefin grenadier dogfish shark torpedo scaly dragonfish flathead

00444Days
0044Hours
:
0044Minutes
:
0044Seconds

-20%

Color

FeaturesEyeshadow Revolution

Splash

FeaturesOnly High Quality Foundations & Blushes

Popularized through customer relationships with some of the world’s most recognizable faces, the “brow revolution” she ignited has become a landmark contribution to beauty history. In 2014, debuted its new color makeup line on Instagram, cultivating a relationship with customers.

Te Mirenjohur per produktet kozmetike per bebe  

Prej 28 vitesh prodhojm produkte kozmetike per bebe si: Baby Cream, Baby Powder, Baby Shampo, Baby Oil.

Background Image
Bazuar në
ekstrakte natyrore
Background Image
100% i sigurt
për lëkurën e bebes
Background Image
Krijuar nga
Profesionistët
Background Image
Produkte cilësore
nga Beba Cosmetic

Find Your Beauty Guide

Cosmecos is committed to cruelty-free product formulation, & testing.

Perfect

News & ArticlesOur Beauty Blog