Vazeline vazo

VAZELINE E PARFUMUAR CAMOMILLA

Vazelina e Parfumuar ka ne permbajtje te saj dy perberes vazeline dhe glicerine me veti shume efikase
ne mirembajtjen e lekures. Ajo zbut dhe lemon pjeset e ashpersuara te lekures (si berrylat, gjunjet,
thembrat), ushqen dhe hidraton lekuren. Prania ne formulim e vitamines E si antioksidant i jep vlere
ketij produkti si rigjenerues i mire i lekures. Ndersa ekstrakti i kamomilit eshte nje qetesues per lekuren
e irrituar.

Menyra e perdorimit, vendi i aplikimit, sasia e produktit te aplikuar:

Vazelina e parfumuar mund te perdoret per mirembajtjen e lekures, hidratimin, zbutjen dhe
rigjenerimin e saj.
Thembra te buta
Vazelina eshte e mrekullueshme per kujdesin e lekures se plasaritur ne pergjithesi dhe ne problemet me
lekuren e kembeve. Keshillohet qe pas aplikimit te vazelines ne thembra te vishen corape, ne menyre qe
vazelina te qendroje same shume ne lekure.
Buze te plasaritura
Vazelina eshte nje nga perberesit me te mire per hidratimin e lekures dhe natyrshem mund te perdoret
si nje zbutes per buzet.
Aroma e parfumit qendron me shume
Nese para sperkatjes me parfumin e preferuar do te aplikoni e perhapni mire pak vazeline ne kete zone,
aroma e parfumit do te qendroje me gjate.
Vetulla te perkryera
Per vetulla te ashpersuara mund te perdoret nje sasi e vogel vazeline. Njekohesisht edhe stilimi i tyre
behet me i mire.
Per largimin e grimit
Ne peceten e pambukte qe perdoret per largimin e grimit, mund te aplikojme pak vazeline dhe te
veprojme butesisht te heqim grimin. Do te verejme nje largim te persosur te grimit pa shenja dhe nje
hidratim te mire te lekures se fytyres.
Pas depilimit
Pas depilimit lyhet vendi i irrituar me Vazeline Camomilla dhe lihet qe te perthithet nga lekura. Skuqja
dhe irritimi do te zhduken shume shpejt.
Majat e flokeve te djegura
Nese floket kane maja te djegura dhe duhen prere, por akoma nuk duam te ndryshojme gjatesine,
aplikojme pak vazeline ne to dhe cdo gje duket ne rregull.
Heqje e njollave gjate lyerjes se flokeve
Nese gjate lyerjes se flokeve me boje jane shkaktuar njolla ne lekure, vendoset pak vazeline ne vendet
me njolla dhe pastrohet butesisht deri sa te largohet ngjyra.

Category: Tag:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vazeline vazo”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.

AlbanianEnglish