Vazeline

  • Vazeline vazo

   VAZELINE E PARFUMUAR CAMOMILLA

   Vazelina e Parfumuar ka ne permbajtje te saj dy perberes vazeline dhe glicerine me veti shume efikase
   ne mirembajtjen e lekures. Ajo zbut dhe lemon pjeset e ashpersuara te lekures (si berrylat, gjunjet,
   thembrat), ushqen dhe hidraton lekuren. Prania ne formulim e vitamines E si antioksidant i jep vlere
   ketij produkti si rigjenerues i mire i lekures. Ndersa ekstrakti i kamomilit eshte nje qetesues per lekuren
   e irrituar.

   Menyra e perdorimit, vendi i aplikimit, sasia e produktit te aplikuar:

   Vazelina e parfumuar mund te perdoret per mirembajtjen e lekures, hidratimin, zbutjen dhe
   rigjenerimin e saj.
   Thembra te buta
   Vazelina eshte e mrekullueshme per kujdesin e lekures se plasaritur ne pergjithesi dhe ne problemet me
   lekuren e kembeve. Keshillohet qe pas aplikimit te vazelines ne thembra te vishen corape, ne menyre qe
   vazelina te qendroje same shume ne lekure.
   Buze te plasaritura
   Vazelina eshte nje nga perberesit me te mire per hidratimin e lekures dhe natyrshem mund te perdoret
   si nje zbutes per buzet.
   Aroma e parfumit qendron me shume
   Nese para sperkatjes me parfumin e preferuar do te aplikoni e perhapni mire pak vazeline ne kete zone,
   aroma e parfumit do te qendroje me gjate.
   Vetulla te perkryera
   Per vetulla te ashpersuara mund te perdoret nje sasi e vogel vazeline. Njekohesisht edhe stilimi i tyre
   behet me i mire.
   Per largimin e grimit
   Ne peceten e pambukte qe perdoret per largimin e grimit, mund te aplikojme pak vazeline dhe te
   veprojme butesisht te heqim grimin. Do te verejme nje largim te persosur te grimit pa shenja dhe nje
   hidratim te mire te lekures se fytyres.
   Pas depilimit
   Pas depilimit lyhet vendi i irrituar me Vazeline Camomilla dhe lihet qe te perthithet nga lekura. Skuqja
   dhe irritimi do te zhduken shume shpejt.
   Majat e flokeve te djegura
   Nese floket kane maja te djegura dhe duhen prere, por akoma nuk duam te ndryshojme gjatesine,
   aplikojme pak vazeline ne to dhe cdo gje duket ne rregull.
   Heqje e njollave gjate lyerjes se flokeve
   Nese gjate lyerjes se flokeve me boje jane shkaktuar njolla ne lekure, vendoset pak vazeline ne vendet
   me njolla dhe pastrohet butesisht deri sa te largohet ngjyra.

  Start typing and press Enter to search

  Shopping Cart

  No products in the cart.

  AlbanianEnglish