Puder

  • Puder bebe

   Pudër për Bebe

   Baby Powder ndihmon ne mbajtjen bute, te qetesuar dhe pa skuqje te lekures se femijes. Pudra
   perthith butesisht lageshtiren e tepert mbi lekure, duke parandaluar skuqjen. Eshte e provuar
   klinikisht dhe permban nje arome te lehte qetesuese per femijet.
   Gjithashtu gjen perdorim edhe ne fusha te tjera si lubrifikues dhe perthithes i lageshtires.
   Pudra aplikohet pas cdo nderrimi te pelenave, sidomos para gjumit ose ne cdo kohe qe femija ka
   patur ekspozim te gjate me pelena te lagura. Mund te perdoret ne cdo kohe qe deshirohet qe
   lekura te ndjehet e bute, e fresket dhe e rehatshme. Per femijet mund te perdoret pas cdo banje
   dhe nderrimi te pelenave.

  • Pudër mentolat

   PUDER MENTOLAT

   Pudra Mentolat ndihmon ne freskimin e lekures se trupit. Pudra perthith butesisht lageshtiren e
   tepert mbi lekure, duke parandaluar skuqjen. Eshte e provuar klinikisht dhe permban nje arome
   te lehte freskuese menteje.
   Gjithashtu gjen perdorim edhe ne fusha te tjera si ne mjekimin e Variceles (Lise se dhenve) tek
   femijet dhe te rriturit. Pudrosen lehtë vezikulat me pudër mentolat e cila ndihmon ne pertharjen e
   vezikulave, dezinfektimin e tyre dhe freskimin e lekures.

  • Pudër për Këmbët

   FOOT POWDER ANTI-PERSPIRANT

   PUDER KEMBESH KUNDER DJERSITJES

   Pudra e kembeve perthith djersitjen e tepërt, pengon rritjen e baktereve qe jane pergjegjese per
   eren e pakendshme te kembeve, parandalon dhe trajton irritimet e lëkurës dhe aromatizon
   shputat.
   Eshte e provuar klinikisht dhe permban nje arome te lehte freskuese.
   Per te mbajtur te thate, te freskuar e te aromatizuar lekuren e shputave aplikohet nje sasi pluhuri
   te pudres ne shputa te lara e te thara mire, duke tundur me kujdes. Nje menyre tjeter edhe me e
   sigurte eshte te shkundni pluhurin ne doren tuaj dhe pastaj ta vendosni ne shputa duke e perhapur
   mire ne pjeset mes gishtave dhe ne te gjithe siperfaqen e shputes.

  Start typing and press Enter to search

  Shopping Cart

  No products in the cart.

  AlbanianEnglish