Puder bebi

  • Puder bebe

   Pudër për Bebe

   Baby Powder ndihmon ne mbajtjen bute, te qetesuar dhe pa skuqje te lekures se femijes. Pudra
   perthith butesisht lageshtiren e tepert mbi lekure, duke parandaluar skuqjen. Eshte e provuar
   klinikisht dhe permban nje arome te lehte qetesuese per femijet.
   Gjithashtu gjen perdorim edhe ne fusha te tjera si lubrifikues dhe perthithes i lageshtires.
   Pudra aplikohet pas cdo nderrimi te pelenave, sidomos para gjumit ose ne cdo kohe qe femija ka
   patur ekspozim te gjate me pelena te lagura. Mund te perdoret ne cdo kohe qe deshirohet qe
   lekura te ndjehet e bute, e fresket dhe e rehatshme. Per femijet mund te perdoret pas cdo banje
   dhe nderrimi te pelenave.

  Start typing and press Enter to search

  Shopping Cart

  No products in the cart.

  AlbanianEnglish