Puder bebe

Pudër për Bebe

Baby Powder ndihmon ne mbajtjen bute, te qetesuar dhe pa skuqje te lekures se femijes. Pudra
perthith butesisht lageshtiren e tepert mbi lekure, duke parandaluar skuqjen. Eshte e provuar
klinikisht dhe permban nje arome te lehte qetesuese per femijet.
Gjithashtu gjen perdorim edhe ne fusha te tjera si lubrifikues dhe perthithes i lageshtires.
Pudra aplikohet pas cdo nderrimi te pelenave, sidomos para gjumit ose ne cdo kohe qe femija ka
patur ekspozim te gjate me pelena te lagura. Mund te perdoret ne cdo kohe qe deshirohet qe
lekura te ndjehet e bute, e fresket dhe e rehatshme. Per femijet mund te perdoret pas cdo banje
dhe nderrimi te pelenave.

SKU: REF. LA-538 Categories: , ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Puder bebe”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.

AlbanianEnglish