Pudër për Këmbët

FOOT POWDER ANTI-PERSPIRANT

PUDER KEMBESH KUNDER DJERSITJES

Pudra e kembeve perthith djersitjen e tepërt, pengon rritjen e baktereve qe jane pergjegjese per
eren e pakendshme te kembeve, parandalon dhe trajton irritimet e lëkurës dhe aromatizon
shputat.
Eshte e provuar klinikisht dhe permban nje arome te lehte freskuese.
Per te mbajtur te thate, te freskuar e te aromatizuar lekuren e shputave aplikohet nje sasi pluhuri
te pudres ne shputa te lara e te thara mire, duke tundur me kujdes. Nje menyre tjeter edhe me e
sigurte eshte te shkundni pluhurin ne doren tuaj dhe pastaj ta vendosni ne shputa duke e perhapur
mire ne pjeset mes gishtave dhe ne te gjithe siperfaqen e shputes.

SKU: REF. LA-532 Categories: ,