Shampo bebe

Shampo per Bebe

Një shampo e lehtë që përdoret për foshnjat dhe fëmijët. Një shampo e butë ndaj flokëve dhe kokës, nuk dëmton sytë. Shampoja për foshnjet i mban flokët të pastër, me shkëlqim dhe të lehtë për tu menaxhuar.

Për të rriturit: Eshtë e përshtatshme si një shampo e përditshme për të gjitha llojet e flokëve.

Udhëzimet: Lagni flokët dhe aplikojeni shampon deri në një shpëlarje të lëkurës dhe flokëve.

Sasia: 130ml

SKU: REF. LA-537 Categories: , ,