Shampo bebi

  • Shampo bebe

   Shampo per Bebe

   Një shampo e lehtë që përdoret për foshnjat dhe fëmijët. Një shampo e butë ndaj flokëve dhe kokës, nuk dëmton sytë. Shampoja për foshnjet i mban flokët të pastër, me shkëlqim dhe të lehtë për tu menaxhuar.

   Për të rriturit: Eshtë e përshtatshme si një shampo e përditshme për të gjitha llojet e flokëve.

   Udhëzimet: Lagni flokët dhe aplikojeni shampon deri në një shpëlarje të lëkurës dhe flokëve.

   Sasia: 130ml

  Start typing and press Enter to search

  Shopping Cart

  No products in the cart.

  AlbanianEnglish