Shampo Kundër Parazitëve

Shampo Kundër Parazitëve

Eliminon të gjithë parazitët human, vepron me shpejtësi dhe efikasitet. Aplikohet në flokë të lagur derisa përfitojmë një shkumë të mirë e shpëlajmë, e aplikojmë edhe një herë dhe e shpëlajmë mjaft mirë.

Sasia: 220ml

 

 

SKU: REF. LA-551-1 Categories: ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Shampo Kundër Parazitëve”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.

AlbanianEnglish