Krem Rigjenerues për Flokët

Krem Rigjenerues per Floket

Ky krem është ideal për rigjenerimin e flokëve të thatë dhe të dëmtuar.

Përdorimi: Përdoret pas larjes së flokëve, lihet të reagojë per pesë minuta dhe shpëlahet.

Sasia: 500ml

SKU: REF. LA-531 Categories: , ,

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Krem Rigjenerues për Flokët”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.

AlbanianEnglish