Krem Nate kunder njollave

KREM NATE HEQJE NJOLLASH

Krem Nate Heqje Njollash eshte nje krem hidratues, me nje permbajtje te oksideve qe

ben nje mbulim te njollave te lekures dhe jep nje ngjyre uniforme natyrale te ndritshme te lekures se fytyres. Kremi aplikohet kryesisht ne mbremje per te patur nje lekure me ngjyrim te njetrajtshem dhe nje perthithje e te cilit krijon nje mbrojtje ne mengjesin vijues.

Por gjithashtu mund te perdoret ne cdo kohe qe deshirohet qe lekura te ndjehet e bute, e fresket dhe e bukur.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Krem Nate kunder njollave”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.

AlbanianEnglish