58 White St., New York 2
Beba Cosmetic

Shampo me Ekstrakt Natyral te Kamomilit

Shampo me Ekstrakt Natyral të Kamomilit

Vetitë: Ekstraktet e kamomilit ruajnë ngjyrën dhe shkëlqimin e flokëve të imët dhe neutral.

Ideal për përdorim të shpeshtë.

Ky produkt nuk është i testuar te kafshët.

Sasia: 200ml

SHAMPOO & CONDITIONER

CAMOMILE SHAMPOO

PROPERTIES: CAMOMILE EXTRACTS MANTAIN RHE COLOUR AND SHINE OF FINE AND NEUTRAL HAIR.

IDEAL FOR PREQUENT USE.

INGRIDIENTS: PURIFIED WATER TEA LAURYL SULPHATE SODIUM AND LAURETH SULPHATE GAFQUAT PL TRIETHANOLAMINE COCOMIDE DEA GLYCOL STEAREATE CAMOMILE EXTRACT FITELYNE PARFUME ESENCE SODIUM CHLORIDE PRESERMVATIVE CERTIFIED FDC COLOR THIS PRODUCT IS NOT TESTED ON ANIMALS