58 White St., New York 2
Beba Cosmetic

Shampo me Ekstrakt Natyral te Rozmarines

Shampo me Ekstrakt Natyral të Rozmarinës

Një shampo për të gjitha përdorimet që përmban: vaj rozmarine dhe fitilene, të njohur për aftësitë e tyre.

  • Zbut flokët.
  • Acidi i rozmarinës është anti-inflamator dhe antioksidant.
  • Derivatet esenciale kanë një veprim tonifikues që stimulon rrjedhjen e gjakut.
  • Ndërsa tonifikon skalpin e flokëve, rozmarina përdoret gjithashtu për kujdesin e flokëve të bardha dhe kundër rënies së flokëve.
  • Rozmarina është gjithashtu antiseptike dhe shëruese, stimuluese citogjenetike dhe e indeve, të cilat rekomandojnë atë për afeksione të ndryshme të lëkurës.

Sasia: 500ml

An all purpose shampoo containing: rosemary oil and phytilenes, renowned for its ability

* To soften the hair

* Rosemary acid is anti-inflamatory and anti oxidant

* The essential derivates have a tonifying action which stimulate blood flow

* As its tonifies hair scalp, rosemary is also used for the care of white hair and against hair loss

* Rosemary is also antiseptic and healing, cytogenetic and tissue stimulating, which recomendet it for varied skin affections