Shampo New Fantasy

Shampo New Fantasy

Shampo për flokë të yndyrshëm me ekstrakt hithre. Hithra është e njohur për veprimin e saj stimulues dhe astringent në lëkurën e kokës. Eshtë më e dobishme për trajtimin e flokëve të yndyrshëm, ideal për përdorim të shpeshtë.

Sasia: 250ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Shampo New Fantasy”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.

AlbanianEnglish