Latte solare

LATTE SOLARE

Latte Solare eshte nje locion per trupin me filtra mbrojtese, Si locion ka nje efekt te shkelqyer hidratues , ndersa prezenca e filtrave mbrojese lejon qendrimin nen rrezet e ngrohta te diellit pa lejuar djegien apo plakjen e lekures nga rrezet e demshme te diellit, por duke pritur nje ngjyrim te kendshem te lekures se trupit. Aplikohet shume mire ne saje te sprucimit dhe perhapjes se lehte. Duhet te riaplikohet cdo dy ore gjate ekspozimit ne diell.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Latte solare”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.

AlbanianEnglish