Krem bebe

BABY CREAM

Krem per femije i pasur me vitamina A+D+E dhe nje perzierje lendesh zbutese, qe ndihmojne lekuren e
femijes te mbahet e bute dhe pa irritime.
Lekura e foshnjeve eshte teper e ndjeshme ndaj irrituesve dhe mund te humbe lageshtine me shpejt.
Baby Cream me vitamina A+D+E eshte nje krem i bere kryesisht per te siguruar lageshtine e rendesishme
per mbajtjen e lekures te bute dhe te shendetshme.
Formula jone specifike me perberes te njohur per cilesite e tyre zbutese dhe e pasur me vitamina
A+D+E, si nje krem qetesues natyral, e mban lekuren te bute, te hidratuar dhe te shendetshme per nje
kohe te gjate.
Nese perdorimi i Baby Cream behet nje rutine e cdo nate, kjo i ndihmon foshnjat dhe femijet te jene te
qete e te relaksuar per nje fjetje te lehte dhe gjume te mire per gjate gjithe nates.

Klinikisht perdorimi i kremit ka efekt te mire zbutes, qetesues dhe mbrojtes ndaj irritimeve te lekures. Nje prekje ne kremin hidratues dhe nje perhapje e lehte ne lekuren e femijes tuaj behet nje pervoje rutine dhe e kendshme ne perditshmerine tuaj. Perdor Baby Cream pasi i ben banje femijes per nje masazhim te lehte, ose sa here qe femija ka nje lekure te thare.

 

 

SKU: REF. LA-551 Categories: , ,