Locion Milenium

MILENIUM eshte nje locion pas rroje i pasur me zbutes natyral per rigjenerimin
dhe mbajtjen e lekures te bute, me veti antiseptike dezinfektuese, freskuese dhe
aromatizues te kendshem per lekuren e fytyres tek meshkujt.

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Locion Milenium”

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.

AlbanianEnglish