Krem Zbardhues Bukuria

KREM BUKURIA ZBARDHUES

Krem zbardhues Bukurija, eshte nje krem tonifikues me nje permbajtje te oksideve qe

ben nje mbrojtje nga rrezet UV dhe nje hapje natyrale te ngjyres se lekures.

Kremi aplikohet kryesisht ne mengjes per te patur nje lekure te mbrojtur dhe me ngjyrim te celet te njetrajtshem per te gjithe diten. Por gjithashtu mund te perdoret ne cdo kohe qe deshirohet qe lekura te ndjehet e bute, e fresket dhe e bukur.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Krem Zbardhues Bukuria”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.

AlbanianEnglish